• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • УВАГА! Конкурс "Відкритого світу" ВИ зможете отримати цифрові лабораторії, мультимедійні комплекси

УВАГА! Конкурс "Відкритого світу" ВИ зможете отримати цифрові лабораторії, мультимедійні комплекси

2013-11-26

На виконання доручення Президента України 2000 шкіл до кінця 2013 року стануть учасниками Національного проекту “Відкритий світ” (http://form.openworld.org.ua/)

Це значить, що у загальноосвітні навчальні заклади, що стали переможцями Конкурсу «2000 шкіл» (Конкурс), будуть передані комп'ютери вчителів, цифрові лабораторії, мультимедійні комплекси, а також кожен учень отримає за соціально прийнятною ціною пристрій (планшет), який матиме доступ до освітнього порталу, на якому будуть розміщені електронні освітні ресурси.

Для участі у Конкурсі керівнику загальноосвітнього навчального закладу необхідно ознайомитись з умовами Конкурсу, заповнити заявку на участь, а також надати інші документи згідно умов Конкурсу.

Від одного загальноосвітнього навчального закладу допускається подача лише однієї заявки на участь у Конкурсі1


Термін проведення Конкурсу:

  • прийом заяв та документів: 17.10.2013 р. – 17.11.2013 р.
  • конкурсний відбір та ранжування учасників Конкурсу: 18.11.2013 р. – 25.11.2013 р.
  • оголошення переможців Конкурсу: 26.11.2013 р.2

Учні 6-8 класів, які бажають, щоб їх загальноосвітній навчальний заклад, при умові допуску до участі у Конкурсі, отримав перевагу нарівні з іншими школами, можуть надати відзнятий власноручно авторський відеоролик на тему «Чому моя школа має бути учасником Національного проекту «Відкритий світ»?» розмістити цей відеоролик на відео-ресурсі www.youtube.com. Посилання на розміщений відеоролик керівник загальноосвітнього навчального закладу має вказати під час заповнення заявки на участь.

Відеоролик повинен бути не більше 5 хвилин за тривалістю, озвучений українською мовою із вказівкою назви школи та авторського колективу, мати некомерційний характер3 та відповідати темі Національного проекту “Відкритий світ”.

  1. Взяти участь у Конкурсі мають право загальноосвітні навчальні заклади державної та комунальної форми власності, що відповідають критеріям відбору шкіл для ІІ етапу реалізації Національного проекту «Відкритий світ», та від імені яких керівниками таких загальноосвітніх навчальних закладів було заповнено відповідну заявку та подані інші необхідні документи.
  2. Оголошення переможців – учасників Конкурсу відбудеться за наслідками оцінки поданих загальноосвітніми навчальними закладами інформації та документів, а також відповідності умовам Конкурсу.
  3. Автори відеоролику, надсилаючи матеріали для участі у Конкурсі, погоджуються та надають безвідкличний та необмежений у часі і території дозвіл на використання відзнятого такими авторами відеоматеріалу без їх згоди та безоплатно в рамках проведення Конкурсу.
Кiлькiсть переглядiв: 180

Коментарi