Конкурс Intel «Шлях до успіху»!

2014-08-01

Запрошуємо авторів опублікованих статей про програму Intel "Шлях до успіху" до 01 серпня 2014 р. взяти участь у Всеукраїнському конкурсі статей про програму Intel «Шлях до успіху»! Конкурс проводиться в трьох номінаціях:

  • Наукова стаття у фаховому виданні. Для статей, опублікованих в офіційному науковому виданні, що внесено до переліку фахових видань ВАК України (у т.ч. в електронних фахових виданнях ВАК)
  • Науково-популярна стаття. Для статей, опублікованих у виданнях для широкої громадськості чи педагогічної спільноти (газети, журнали, збірники статей)
  • Стаття учнів-учасників програми. Якщо автор статті не старший 18 років.


Хто може взяти участь?
Всі зацікавлені автори опублікованих статей про програму Intel "Шлях до успіху".
Зверніть увагу: приймаються лише статті, вже опубліковані у друкованих паперових виданнях (журналах, збірниках, газетах, шкільних тижневиках). Статті, що опубліковані в інтернет-виданнях або ніде не оприлюднені, не приймаються до розгляду. Винятком є номінація «Наукова стаття у фаховому виданні», куди приймаються публікації з електронних фахових видань ВАК України (наприклад це).


Як надістали заявку?До 01 серпня 2014 р. надішліть на електронну адресу konkurs@uspih.iteach.com.ua або звичайною поштою на адресу програми такі документи:
  1. Заявка на участь у конкурсі (де автор сам вказує номінацію)
  2. Текстову авторську версію статті у форматі .doc (тільки якщо ви пересилаєте електронною поштою)
  3. Файл сканованої статті у форматі .pdf чи .jpg (якщо ви пересилаєте електронною поштою) АБО паперову вирізку статті чи її ксерокопію (якщо ви пересилаєте звичайною поштою)


Як визначається переможець?
До Журі конкурсу запрошуються зовнішні експерти, які мають досвід у науковій, журналістській, педагогічній публіцистиці. Кожен з членів журі буде оцінювати роботу за критеріями відповідної номінації (див. нижче) і переможці визначаються за максимальною сумою балів усіх критеріїв.

Наукова стаття у фаховому виданні має містити:

  • вступ – обґрунтована актуальність теми, загальний опис проблеми дослідження та її зв’язок з важливими практичними завданнями;
  • наявність посилань на останні видання та публікації з теми дослідження, визначення невирішених аспектів заявленої проблеми публікації;
  • чітке визначення об’єкту, предмету, мети, завдання і методології дослідження;
  • зрозумілий і обґрунтований виклад матеріалу;
  • наявність висновків, прогноз перспектив дослідження.
Науково-популярна стаття має:
  • висвітлювати актуальні, цікаві аспекти, проблеми, результати Програми
  • зрозумілий і легкий стиль подачі матеріалу;
  • оригінальний підхід до висвітлення і подання теми;
  • показувати знання і розуміння Програми
  • судження побудовані логічно і взаємопов’язано, висунуті тези супроводжуються аргументацією, наводяться різні точки зору і їх оцінка автором.
Стаття учнів-учасників програми має висвітлювати цікаві аспекти програми та власний досвід, містити знання та розуміння цілей Програми; має бути написана грамотно, зрозуміло, з використанням різноманітних виражальних засобів.
Переможці отримають диплом І, ІІ і ІІІ ступеня та призи, найкращі роботи будуть відзначені дипломати лауреатів, а всі інші отримають свідоцтва учасників. Детальна інформація у Положенні про конкурс.
Кiлькiсть переглядiв: 232

Коментарi